Jag klickade på delete efter import, så varför finns bilderna fortfarande på min telefon?

Om du hänvisar till en iPhone och har importerat dem till Photos-appen på en Mac, är det som troligen har hänt att bilderna på "Camera Roll" har importerats till en mapp på Photos-appen på Mac.

Om du sedan har ställt in iTunes för att synkronisera ditt foton-bibliotek (hela eller delar av det) till din iPhone, verkar det som om de inte raderades, när systemet i själva verket följer ett förnuftigt arbetsflöde: sätta dina nya foton i mappar baserat på tid och plats etc för att göra det enkelt att hitta foton senare, snarare än att alla dina bilder ackumuleras i en stor värdelös amorf röra i en enda mapp, och sedan säkerhetskopieras din Mac regelbundet (du gör backup, eller hur? ).

Så att importera och ta bort till Photos-appen på din Mac är valfritt, men rekommenderas starkt. Då är det valfritt att synkronisera foton till din iThing om du vill kunna bläddra bland dina foton på din telefon.

Kom ihåg att den här uppenbara tvåstegsprocessen ska ses i sammanhanget att bilder inte bara kan komma från din iPhone, och inte bara från andra saker, utan från dedikerade kameror (från det billigaste peka-n-klicket till toppmoderna DSLR: er, och faktiskt var som helst, som man kanske också vill se på deras iThing.

Lämna en kommentar