Jag överväger att banta för att bli av med mina kärlekshandtag, men nu undrar jag om de verkligen är höftdoppar och inte älskar handtag? Hur kan jag se skillnaden? (Bilder för referens i kommentarer)

Jag överväger att banta för att bli av med mina kärlekshandtag, men nu undrar jag om de faktiskt är höftdoppar och inte älskar handtag? Hur kan jag se skillnaden? (Foton som referens i kommentarer)

Där människor lagrar fett är till stor del genetiskt. Vissa lagrar det mesta i magen, medan andra i höfterna och låren.

Kärlekshandtagen, eller höftdopparna, är lager av fett som täcker gluteus medius. Medius är en av de tre gluteal muskler. Det är en bred, tjock, utstrålande muskel, belägen på den yttre ytan av bäcken-.

Gluteus medius är inte en särskilt köttig muskel, som gluteus maximus, men med träning och en bra diet kan muskeln strama upp och doppet minskas. I ditt fall är troligen doppet från små mängder fett som täcker en underutvecklad muskel. Du kan prova den vanliga listan över övningar (knäböj, lungor, tyngdlyftning, löpning etc.) för att stärka musklerna i detta område.

Om du behöver hjälp kan du gå med i ett gym, få en personlig tränare, ta en lektion i skolan etc.

Lämna en kommentar