Jag söker efter ” naturistiska bilder ” på Google. Jag ska varna dig i förväg att du kommer att stöta på olagligt innehåll. Varför tillåter Google detta?

Jag gjorde sökningen och tittade. Ingenting alls som jag såg var ”olagligt”. Det var ganska mycket som jag förväntade mig, nakna människor, par, familjer och så vidare på naturistorter, stränder etc. Inget av det är ”olagligt”. Och olagligt var, exakt? Vilket land förbjuder bilder av nakna människor? Du måste vara mycket tydligare när det gäller användningen av termer här. Jag ska gissa och anta att du hänvisar till bilder av nakna barn? Återigen såg jag inte något olagligt alls. Det fanns inget sexuellt med bilderna. Google är mycket strikt mot bilder av barnmissbruk och poliserar det mycket strikt. Så jag tror inte att Google har ett problem här, jag tror att du är den som kämpar över innehållet för att vara ärlig.

Lämna en kommentar