Jag tycker att jag ser attraktiv ut med närbildsselfies, men när jag tar mitt foto på avstånd ser jag hemskt ut. Ser jag verkligen ful ut personligen?

Min fru Lissa hade ångest för sig själv på grund av en hemsk barndom. Hon blev mobbad och trakasserad i flera år. Hon var ganska vacker men hade lagt mycket vikt och var väldigt självmedveten om det. När vi träffades först försäkrade jag henne om att jag blev kär i hennes själ oavsett eventuella brister och dessutom var hennes kropp vacker för mig, så vem brydde sig om vad andra skulle tänka? Detta tycktes få henne att må mycket bättre, att ha minst en person som alltid sa till henne att hon var vacker. Ibland sa hon att jag behövde bättre glasögon, men jag kunde säga att hon alltid uppskattade det.

När det gäller att ta bilder älskade Lissa att ta selfies. Hon hade blivit fotograf för ett täckband i Central New Jersey och hade blivit riktigt bra på att hitta rätt vinkel eller belysning för att få ett skott att "fungera". Jag har tid, hon hatade att låta andra ta sin bild för att hon sa att de aldrig skulle få rätt. Jag är inte säker på om hon var självcentrerad men jag hade sett många exempel på att andra inte fick hennes bra sida eller i en udda vinkel. Jag litade på hennes omdöme. Jag menar, vem visste att hennes bästa ser bättre ut än Lissa?

Min Lissa gick bort för två år sedan i mars vid 33 års ålder. Jag värdesätter den bild hon tog av sig själv och litar på herr att det var många! Var nöjd med ditt utseende och var inte rädd att stolt säga att du tar den bästa bilden av dig själv! Du har förmodligen 100% rätt!

Lämna en kommentar