Kan du använda ett utgånget körkort som fotolegitimation?

Låt oss ta detta steg för steg ... Staten krävde betydande bevis på att din identifikation var korrekt? Ja det gjorde dem. Efter att ha tillhandahållit samma utfärdades du detta officiella ID av nämnda stat, eller hur? Ja det gjorde dem. Var det acceptabelt bevis på ditt ID före utgångsdatumet? Ja det var det. Har du blivit någon annan eller misslyckats med att förbli dig själv efter nämnda utgångsdatum? Jag tvivlar kraftigt på detta. Då är detta ID fortfarande Giltigt som ID, eller hur? Det är enkel logik.
Jag gjorde det här argumentet själv för en gymnasiekassör för några år sedan. När hon visade att hon inte kunde förstå min logik bad jag om hennes handledare. Detta fick henne att "acceptera ID bara den här gången". Jag sa till henne att det inte var tillräckligt bra och att "FÅ DIN TILLSYNARE SOM JAG BEGÅR!" "Handledaren" (i huvudsak en anställd med DAYS mer erfarenhet och trovärdigheten att ta ansvar för 10%, [läs i bästa fall $ 1] för nämnda ansvar) dyker upp. Kassören uppgav att "denna kund har en utgången licens och tycker att det är ok att använda för ett ID". (Sanningen att säga, jag hade också använt ett utgått ID någon annanstans från en tidigare arbetsgivare som gjorde en bakgrundskontroll före utfärdandet, att ID var mycket svårare att få eftersom riktlinjerna för att få det var mycket strängare än en licens någonsin kommer att Det ID var i min ficka).
"Supervisor" försökte samma "line 7" -svar. Jag avbröt med förklaringen ovan och ställde varje punkt som en fråga och väntade på svar innan jag skulle fortsätta. Hon svarade plikttroget var och en som jag visste att hon skulle göra. I slutet uppgav jag att eftersom jag fortfarande är jag OCH eftersom jag fortfarande ser ut som mitt licensfoto så "MÅSTE jag vara mig!" Det här är när det utgångna ID: n kom ut. Jag höll upp det och sa: "Här är ett annat foto-ID, namnet och fotot är desamma, eller hur?" Hon försökte ta ut det ur min hand för att få en bättre titt, jag drog tillbaka och sa att det var "kontrollerat" och jag kunde inte tillåta att det togs ur mitt innehav. Handledaren berättade sedan för kassören att licensen var "ok" för att jag uppvisade det andra fotolegitimationen. Jag sa till båda, NEJ, licensen är ok i sig själv! Efter att transaktionen slutfördes påpekade jag att datumet på detta ID var upphört att säga, "Jag är fortfarande mig som bevisat av båda ID: erna oavsett tvetydigt utgångsdatum". Jag frågade sedan "övervakaren" för butikschefen och följde med "snälla lämna innan han kommer" eftersom jag bara vill diskutera det med honom och inte skulle (och inte) peka på några anställda.
Han anlände och jag frågade honom om han hade ett problem med ett slumpmässigt datum som ändrade giltigheten för licensen som användes som ID. Han gick med på att datumet inte innebar något för detta ändamål. Jag föreslog att han skulle förmedla detta till sina anställda eftersom problemet som uppstod fick mig att behöva uthärda 30 minuter med orimlig stenmur. Han bad väldigt om ursäkt och gav mig i slutet ett presentkort på 25 dollar! Jag sa till honom att han kunde behålla kortet för sig själv (jag visste att han inte skulle och kunde inte) om han lovade att bara informera de anställda och inte disciplinera eller skämma bort någon för denna brist på god bedömning. Han sa att han bara skulle använda det som en inlärningspunkt och lämnade tillbaka kortet till mig.
Så, en summering av det här svaret ser din utgångna licens som ett GILTIGT ID.

Som sagt, nu måste DU övertyga dem som begär samma som jag gjorde. Lycka till!

Lämna en kommentar