Kan du bära en vit klänning med ett mönster till ett bröllop?

Jag är generellt i det här lägret att om du måste fråga är svaret antagligen nej.

För bröllop är rekommendationen som jag alltid ger till vänner att hålla fast vid blommor och / eller pasteller eftersom du inte kan gå fel med den kombinationen. Du kan till och med välja en heltäckande färg. Saken med din "vita" klänning är att jag kan garantera dig att det förmodligen finns ett dussin andra evenemang och tillfällen du kan ha på dig och det behöver definitivt inte vara detta bröllop. Välj vist.

Om du måste göra någon form av motivering för det, skulle jag säga att om ditt mönster helt dominerar mer än det vita på klänningen, kanske du är OK, men personligen skulle jag fortfarande inte göra det.

Jag gick på ett bröllop förra året där en gäst bar en hel röd kjol och en vit beskuren topp och även om kläderna bara var halv vita blev jag fortfarande irriterad över att de saknade denna typ av medvetenhet i bröllopsgästetiketten.

Lämna en kommentar