Kan du dela ett fotografi av ditt livs kärlek?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Min enda kärlek .. Jag kan göra vad som helst för henne, min 2-åriga systerdotter, hon är så söt och världens sötaste systerdotter i denna värld .. Jag pratar dagligen med honom på vedio-samtal och hon pratar bara med mig i min familj . Om någon försöker prata med henne så sprang hon iväg ... om hon hör min röst vid samtal hittar hon mig och kallar mig mamma och mamma och frågar sin mamma var är mamu om hon inte kan se mig vid samtal .. så skär de samtalet .. då ringer jag henne och säger till min syster ring min systerdotter mamu är där, hon slutar allt och pratar med mig, och blyg väldigt söt. Hon pratar mig som ...

Mamma mama guri påve(mamma jag vill ha klubba).

Mamma mamma chiz Gori chiz (mamma köp mig snacks).

Mamma mamma Gori chocate (mamma jag vill ha en choklad).

Mamma mmi piti (mamma mamma skällde på mig).

Mamma valp naii mamma piti (om jag retar henne visa en choklad och avslutar framför henne kallar hon henne Nani för att skälla ut mig).

75 procent på en dag säger hon bara mamma mamma ... min syster berättade varje gång för mig vilken typ av magi du har gjort på honom .. hon säger bara mamma hela dagen och pratar bara med dig i hela familjen Nani ghar. I samband med Holi spelar hon bara Holi med mig, alla var så avundsjuka.

Jag kan visa min livslinjebild

Första bilden av min guda som togs av hans mamu ..

När jag var på sjukhus kom hon med sin mamma på ett sjukhus ..

Bästa delen av mitt liv ...

Lämna en kommentar