Kan du dela några före och efter bilder av dig själv?

Jag lägger detta här för att visa att läkemedel inte gör alla helt motbjudande.

Så här tänker folk på innan de använder och efter att ha använt droger.

Nu sköt jag met från 17 till 23 och heroin från 20–32. Jag är nu nykter och ser sämre ut än jag någonsin har gjort.

Här är mina bilder.

Det här är bara det foto jag har tror jag precis när jag började göra droger eller tidigare för att jag var ful fet skit, så jag tyckte inte om bilder. Jag tror att det var när jag precis började så drogerna tog lite av det fula och det feta. Så bra nog.

Den här bilden är ungefär 21. Fullblåst 4 år på meth-beroende.

Här är jag ungefär 23, gör fortfarande met men övergick mest till heroin.

Det här är tre månader efter att jag fått mitt andra barn, 3 år.

Ålder 31 eller 32? Fullblåst heroin flera gånger om dagen. Rullande.

Och detta är idag .... 60 dagar ren. Eländig. Psykisk och fysisk ångest som aldrig tar slut. Ingen smink för jag har inte ens lust att bry mig mer om någonting ... Jag blir 33 om en månad, men vad betyder det? Jag existerar bara. Och det här är med ett Snapchat-filter eftersom jag inte vill skrämma någon med hemskt att min hud ser ut.

Mitt läkemedel före och efter. Inte din typiska.

Jag tog alltid hand om mig själv, eftersom droger gav mig en anledning.

Lämna en kommentar