Kan du ”fästa” foton högst upp i ditt flöde på Instagram eller på annat sätt markera speciella bilder på din Instagram-sida?

Hej,

Ja och nej.

Ja, du kan markera dina Instagram-berättelser. Det innebär att du sparar dem permanent tills du tar bort dem.

Nej. De kommer inte att vara högst upp i ditt flöde.

Pinterest tillåter text högst upp i profilen, liksom Twitter.

Att markera dina Instagram-berättelser är ett sätt att få nya Instagram-följare, webbplatstrafik och affärer. Folk kommer att hitta dessa höjdpunkter i din profil.

Så här kan arkivering av dina berättelser i dina höjdpunkter hjälpa dig:

Exempel 1 Nya följare: Jag lägger in GIF-filer i mina berättelser som ber folk att kolla in länken i min biografi. Om jag sparar till mina höjdpunkter, för evigt efter, kan människor som checkar ut och blir fascinerade av mina höjdpunkter följa mig.

Exempel 2 Webbplatstrafik: Eftersom jag har över 10,000 10,000 följare kan jag inkludera en svep-länk. Du kan också om du har över XNUMX XNUMX följare. Använd en GIF som ber folk att "svepa upp". Detta leder tittarna direkt till ditt webbinnehåll.

Exempel 3: Försäljning: Jag använder mallar från Unfold och Over. Jag kan lägga 2 e-bokomslag gratis i dessa mallar. Jag använder en Swipe Up-länk som tar människor till min Amazon-sida där de kan köpa.

För fler sätt Instagram Stories kan öka ditt följd, trafik och försäljning, se den här omfattande Instagram-guiden Instagram Online: 89 Instagram-hemligheter du behöver veta 2019 och senare

Tack för din fråga.

Janice

Lämna en kommentar