Kan du spara andras foton på Instagram?

På chansen att du överför ett aktuellt foto till Instagram utan att använda någon av applikationskanalerna eller ändra höjdpunkter för att göra omvandlingar, har du tydligt från och med nu en duplikat av det på din gadget. I vilket fall som helst, för de individer som tar bilder direkt genom applikationen eller överför befintliga med Instagram-kanaler och påverkar dem, kan spara en kopia av det färdiga objektet som publiceras effektivt och följaktligen göras genom att aktivera en grundinställning.

Tryck på menyknappen högst upp på din profilflik.

Knacka på Inställningar.

Instagram-menysymbol, Inställningar växelsymbol på iOS

Tryck på Konto.

Spela in, originalfoton och spara originalfoton växla till PÅ i inställningarna för iOS Instagram

Välj originalfoton på iOS eller originalinlägg på Android.

Hur länge den här inställningen är aktiverad kommer hela dina inlägg att replikeras naturligt när du lägger dem i en annan fotosamling eller kuvert märkt "Instagram" i din mobiltelefons applikation för fotosamling. Detta gäller för alla inlägg inklusive de som du snapar genom Instagram-applikationen, de som du överför från din gadget utan några framsteg till dem och de som du överför från din gadget med kanaleffekter och ändrade effekter berörde dem.

Steg för steg-instruktioner för att spara andra användares foton (och videor) i appen

Instagram har en sparsam komponent integrerad direkt i applikationen. Även om det helt enkelt tillåter dig att lägga till bokmärken på fliken foto eller video och inte ladda ner någonting till din gadget, är det trots allt som är överlägset. Fram till denna punkt var det viktigaste sättet att du verkligen kan bokmärka ett foto eller en video från en annan klient i Instagram-applikationen genom att föredra det och sedan komma till dina nyligen åtnjutna inlägg från fliken Inställningar.

De två stora nackdelarna med Instagrams spar är:

Du behöver en webbassociation med för att ha möjlighet att återgå till det sparade inlägget i applikationen

Den sparade bilden kan försvinna om klienten som publicerade den väljer att radera den. Tänk på att använda bokmärket inkluderar bara är en anslutning till fotot - ingenting sparas i din post eller din gadget.

Om du behöver följa anmärkningarna på en vanlig post kan du spara inlägget och besöka det senare för att läsa igenom nya kommentarer, vilket i alla fall är en extremt stödjande metod för att använda det. (Indikation: det finns olika sätt att spara en Instagram-video.)

spara fotot från Instagram på en här- Spara foto från Instagram

Instruktioner för att använda Instagrams flik Spara

Fliken Spara visas som en liten bokmärkesymbol på varje kunds profil legitimt över fotoflödet i nivåmenyn. Du kan inte se fliken spara i andra kunders profiler, men ändå kan du se den på din egen profil medan du är markerad. Detta för att garantera att ingen annan än du kan uppfatta vad du har sparat.

För att spara ett inlägg som du hittar på Instagram, sök efter bokmärkesymbolen i det högra hörnet och tryck på det. Det kommer naturligtvis att läggas på din spara faktura och ingen varning kommer att skickas till klienten som postade den. För att komma till den här fliken, tryck på menyknappen från din profilsida och sparas därefter.

Lämna en kommentar