Kan du vara en framgångsrik bröllopsfotograf med en Canon Rebel DSLR-kamera?

Jag vet att det här är en gammal fråga, jag kastar in mina två cent för någon annan som kommer med. Mitt svar är ja.

Jag kommer ihåg när Canon 5D kom ut, det var kameran att använda. Det finns inget sätt som en klassisk Canon 5D kan stå emot det nuvarande flaggskeppet Rebel. Det handlar mindre om kameran och mer om fotografen och glaset. Jag har sett människor ta skitbilder med fantastiska professionella kameror. Jag har också sett fantastiska fotografer ta fantastiska bilder med Canon Powershot-seriekameror i lägre slut.

Någon sa "Hur skulle du känna det om 10–20 gäster kom med bättre kameror."

Mitt svar skulle vara "Jag skulle känna mig som killen som blev anställd."

Om din budget tillåter, skaffa den senaste modellen Rebel och sedan det bästa glaset du har råd med. När du får spelningar kan du uppgradera kameror.

Här är något som inte riktigt diskuterades. Om någon har 5 800 att spendera på en bröllopsfotograf, kommer de förmodligen att förvänta sig grädde av gröda bilder. Men om deras budget är $ 7, tvivlar jag på att de kommer att ha råd med bilden som har två Sony aXNUMXIII, trådlösa lampor med en fjärrkontroll och en assistent som följer dem med extra glas. Vad du laddar speglar din utrustning och din skicklighetsnivå.

Oavsett vilken kamera du köper, lär dig den. Känn kontrollerna och menyerna. Lär dig tekniker som är en förlorad konst hos de flesta nu. Bli bara bra.

Dina foton sticker ut. När någon frågar vilken kamera du tog de fantastiska bilderna med kan du säga

Åh bara den här gamla Canon Rebel.

Lämna en kommentar