Kan du visa ett ”hur jag ser ut” -foto och ett ”hur jag faktiskt ser ut” -foto?

Kan jag visa ett "hur jag ser ut" -foto och "hur jag faktiskt ser ut som ett foto?"

Visst, här är några.

Här är ett självporträtt av mig med avsikt att skildra mig med konst genom att lägga mig själv (ett fotografi av mig själv som jag har manipulerat) på en bild av mitt eget skärmtryck i ett självporträtt:

Här är fotot av hur jag faktiskt ser ut. Jag är mitt i att ta bort mig själv från bilden här:

Här är ett foto av hur jag faktiskt ser ut att träffa min vän på en regnig sommardag och göra selfie-ansikten för att skicka henne när jag väntade eftersom hon sprang sent:

Här är ett foto av hur jag ser ut i själva snön när den scenen inte är en självporträttdesign, bara en selfie:

Här är ett foto av hur jag faktiskt såg ut när jag var väldigt sjuk i över ett år och med obehaglig smärta för det mesta, reser hem från en läkarbesök ensam: Jag tog det här eftersom allt kändes surrealistiskt och jag var också på en tom buss . Jag gjorde konst av det månader senare:

Här är ett foto av hur jag faktiskt såg ut 20 kilo tyngre och med mitt hår (och ljusa ögonbryn) färgat svart för år sedan:

Här är hur jag faktiskt såg ut som barn när jag hade intressant färg och inte färgade mitt hår. Som konstnär som älskar kontrast kanske jag inte hade förändrat mitt utseende om det hade varit detsamma. Jag tycker om att ha ökad färgning:

Här är hur jag faktiskt såg ut innan jag lämnade huset för att gå någonstans från min gamla lägenhet när jag var väldigt glad att känna mig tillräckligt bra den kvällen för att vara social när min hälsa började förbättras. När det var mycket sällsynt och jag fortfarande var otroligt isolerad:

Jag definierar inte mitt värde genom mitt fysiska utseende. Jag är säker och tycker om att känna mig trevlig och leka med mina kläder, accessoarer och hår.

Men jag är väl medveten om att trevligt utseende försvinner med dålig hälsa och förändringar i hur du definierar det med ålder och inkluderar oändliga variationer av typer av skönhet.

Hur jag tror att jag ser ut och hur exakt det är och hur du tror att jag ser ut och hur exakt det är, är flyktiga standarder som bara kommer att påverka mitt liv i den grad jag ger dem kraft.

Utseende och mode är uttryck och konst: det finns många konst. Tack för att du frågade om den här.

Jag hoppas verkligen att alla de som läser dessa svar delar upp din uppmärksamhet bland alla konst och talanger för dem som svarade med lämpligt jämnt intresse.

Lämna en kommentar