Kan jag ändra mitt körkortfoto trots att jag redan fått det förnyat?

Lagar, regler och förfaranden varierar från stat till stat. Det bästa du kan göra är att ringa ditt lokala licenskontor och fråga dem.

I mitt tillstånd brukade svaret vara nej.

Det var en dam på DMV som glädde sig åt att fånga människor i sin värsta ställning, särskilt kvinnor både unga och gamla. Om de hade en bra pose, skulle hon ställa dem en fråga eller göra ett uttalande som skulle få dem att rynka pannan.

Med mig skulle hon hävda att jag var för lång och fick mig att göra djupa knäböjningar för att passa in i kamerans ram. Jag pratar före datoren här. Jag såg alltid ut som en förstoppad man som satt på toaletten.

Den damen gick i pension precis när digitala kameror togs i bruk.

Jag blev förvånad en dag när en tekniker frågade en kund om hon gillade hennes bild. Om inte hon skulle göra en annan.

Lämna en kommentar