Kan jag använda en Canon EF 50mm 1.8 II för nattfotografering?

Ja naturligtvis kan du och du kommer att vara den första som vet att det inte fungerar som du förväntat dig. Jag började använda en 50 mm Prime på Canon Rebel på en nybörjarnivå och ja det var lite ”smalt” i fältets bredd men man vänjer sig snart vid det och det är lätt att klara av eventuella problem. Jag har fortfarande den linsen och den fungerar bra på min Canon 6-D som är en fullbildskamera.

Du kommer snart att räkna ut om du behöver gå bredare och liknande ner till 35 mm eller ännu bredare eftersom det beror på vad som finns där ute i "The Street" och vad det är som du försöker uppnå och bara du vet att . Jag skulle inte föreslå att spendera några pengar på andra linser förrän du har arbetat med 50 mm ett tag och gett det en rättvis träning och då vet du vad du behöver.

Lämna en kommentar