Kan jag bygga min karriär inom fotografi om jag är maskiningenjör men jag har stort intresse för fotografi? Måste jag ansöka om någon examen eller kurs i fotografi?

Tack för A2A

Det finns många av dessa typer av frågor i Quroa, så jag föreslår att du tittar på några av de svar som tidigare ges angående kvalifikationer etc. Måste jag gå en kurs för att lära mig att ta professionella bilder?

Det skulle vara användbart till var du bor i världen, särskilt eftersom människor från det området kan erbjuda ytterligare insikt.

Det faktum att du är maskiningenjör eftersom ingen annan relevans än du borde kunna förstå en del av vetenskapen och tekniken än andra.

Ett stort intresse? hmm ja, om det för närvarande är allt så föreslår jag starkt att jag håller med att vara maskiningenjör världen behöver ingenjörer, det finns mer än tillräckligt många människor som försöker bli fotografer plus att du åtminstone kommer att tjäna ett stadig liv som ingenjör.

Lämna en kommentar