Kan jag kontrollera mina foton på iCloud på min dator? Den visar bara mina kontakter och anteckningar, men inte mina foton. Varför?

Är den här typen av “iCloud-fotodelning är inte tillgängligt för den här enheten" problem?

Den här enheten kan vara en PC eller Mac.

För din situation finns det två sätt att kontrollera dina foton på iCloud på din dator: via iCloud.com eller iCloud för Windows (installerat på Windows 7 eller senare).

För att göra det mer specifikt kan du följa den här FAQ-listan för att hitta en lösning som kan matcha din fråga.

Q: "Jag kör iCloud på min dator. När jag försöker prenumerera på en iCloud-fotodelningsinbjudan får jag att" iCloud-fotodelning inte är tillgänglig för den här enheten ". Hur kan jag åtgärda detta."

A: Se till att Apple-ID du använder för att logga in är detsamma som med dina andra enheter. Och om du har en Windows-dator, uppdatera till Windows 7 eller senare och ladda ner iCloud för Windows.

Q: "Jag försöker visa foton som delades med mig via ett iCloud-fotoalbum, men när jag klickar på prenumerationsknappen i e-postmeddelandet får jag meddelandet" iCloud Photo Sharing is Not Available for this Device ". Jag har framgångsrikt installerat och loggat in på iCloud-kontrollpanelen på min Windows 8-dator, så jag är inte säker på vad problemet är. Det här är första gången jag försöker använda iCloud eftersom jag inte är en Apple-person (förutom min iPod, varför jag har ett Apple ID-konto). ”

A:

1. Om du inte kunde komma åt ett iCloud-fotoalbum som andra skickade till dig kan det bero på att ditt iCloud-konto inte är konfigurerat på din dator. Du kan ställa in ditt iCloud-konto på din iOS-enhet eller Mac -> installera iCloud för Windows -> öppna iCloud på Windows och logga in med det Apple-ID som du använder för att skapa ditt iCloud-konto -> välj iCloud-tjänsterna och klicka på Apply. Kom ihåg att Apple ID som konfigurerats som iClould-kontot endast skulle göras från en Mac- eller iOS-enhet.

2. Om du har en e-postinbjudan öppnar du den och klickar på "Skicka mig inte e-postmeddelanden med fotoströmmar" längst ner i meddelandet. Ett webbläsarfönster öppnas och visar att du inte längre får delade albuminbjudningar. Klicka på "Ångra den här ändringen." så att du kan få invatationen.

Hoppas det här är till hjälp ~

Lämna en kommentar