Kan jag ställa in att Gmail inte ska rotera förhandsgranskningar av bilder 90 ° kvar?

Till alla som verkar ha det här problemet,

Jag vet att det här verkar trivialt för de flesta, men jag använder Gmail i flera timmar om dagen och har blivit för irriterad över den här "funktionen". Jag tror att Aaron hade rätt, men av oförutsedda / oförklarliga skäl. Jag använde min mobila enhet (iPhone 8+) och tog två bilder av samma bokstäver; en i porträtt, ett landskap. Sedan använde jag standardapplikationen "Mail" för att skicka båda filerna till min e-postadress. båda bilderna plågades av frågan om "automatisk rotering". Så jag försökte skicka bilderna med min skärm roterad under hela sändningsprocessen. Bilderna kan nu visas och skalas utan att Gmail roterar dem. Jag skickade sedan filerna med min "Gmail" -applikation. Bilderna förhandsgranskas felfritt. Jag har inte haft möjlighet att prova detta med andra enheter eller andra e-postapplikationer. Jag kan bara anta att det roterande felet är på den sändande sidan mellan filens metadata, inställningarna på enheten och hur Gmail faktiskt bearbetar den informationen.

Lämna en kommentar