Kan jag ta bort foton från min telefon efter att jag har överfört dem till min Dropbox?

JA!
Dropbox har en intressant funktion som jag inte har sett i Google Drive eller OneDrive. Det är 'Kamerauppladdningarmappen du ser i snap-shot nedan. Det fungerar enkelriktad från din telefon till ditt Dropbox-konto. Det är jämfört med alla andra mappar som synkroniseras hela vägen hela tiden.

Så, ja, när telefonens foton har laddats upp ...
... du kan radera dessa foton från den telefonen som jag själv gör rutinmässigt. Bilderna kommer att finnas i Dropboxs ''Kamerauppladdningartills du flyttar eller tar bort dem.

Jag gillar den här funktionen, och det faktum att den bara kan ställas in för att fungera via WiFi, så mycket att det är den främsta anledningen till att jag väljer att använda Dropbox snarare än OneDrive.

Här är andra Dropbox-svar som kan vara av intresse:

Lämna en kommentar