Kommer Affinity Photo så småningom att döda GIMP eftersom det inte är mycket dyrt och har bättre kapacitet?

Nej. Jag har använt GIMP i tio år och det blir bara bättre. Om något känner jag att Affinity-produkter (foto, designer och utgivare) ger Adobe ett försök deras pengar. Jag avslutar min sista termin på Hawaii CC (senblomstrande vid 63 års ålder) och har använt Photoshop i stor utsträckning. Berätta inte för min instruktör, men jag går konsekvent till GIMP för att komma runt eventuella problem jag stöter på med Adobe. För mig är GIMP ett snabbt arbete och jag exporterar tillbaka till Photoshop för att fortsätta mitt projekt. När det gäller examen förlorar jag min Adobe-rabatt och byter till Affinity-programvara, MEN, Jag kommer fortfarande att fortsätta använda GIMP för att komplettera min konst.

Skapad med GIMP: rotation, 2015

Skapad med GIMP och Photoshop: självporträtt, 2018

Jag är fast övertygad om programvara med öppen källkod och att all programvara kan användas tillsammans.

Lämna en kommentar