Kommer jag att förlora mina Google Foton och videor när Google+ stängs av?

Om bilderna laddas upp till Google Foto och sedan delas till Google+ försvinner de inte. Om de ursprungligen laddades upp till Google+ och de inte visas i dina Google-foton utanför album som matchar deras respektive album på Google+ försvinner de säkert med Google+. Jag rekommenderar att du laddar ner dem och laddar upp dem direkt till Google Foto istället.

Du kan bekräfta om bilderna inte finns direkt på Google Foto om du bläddrar i uppladdningsdatumet för bilderna och de inte visas på huvudfönstret "alla foton". Om de bara visas i album lagras de någon annanstans, till exempel Google Drive eller Google+.

I det här fallet försvinner foton som du laddat upp till bara Google+ tillsammans med webbplatsens avstängning. Du kan enkelt ladda ner dessa foton genom att öppna Google Takeout i din kontomeny på Google.

Lämna en kommentar