Kommer jag att meddelas om någon sparar mitt Facebook-inlägg?

Nej. Du kan placera andras inlägg i dina "sparade" objekt, hela dagen, och ingen kommer att veta det. (Inte säker på VARFÖR du skulle göra det, men om du gillar att gå tillbaka och titta på det, där är det, i dina "sparade" objekt)

Om du DELAR ett inlägg får du inte heller avisering. (Om du inte lägger upp deras NAMN med det delade inlägget, OCH de har sitt konto inställt på att SE vad som delas i deras namn) Om du "delade" mitt inlägg, skulle det visa mig hur MÅNGA personer "delade", men jag skulle måste undersöka WHO specifikt ... Jag skulle inte "meddelas". (Det är så jag SPARAR inlägg ändå ... genom att "dela" dem, och sedan är det på MIN sida att gå igenom, istället för att gå igenom 10,000 7 objekt i min "sparade mapp" att jag glömde att jag satt där för XNUMX år sedan.) Jag SPARAR mest bara mottagningar eller musik i sparade mappar för att se tillbaka på. Inte alla "inlägg".

Lämna en kommentar