Måste du ha på dig precis vad du har på din SAT-inträdesbiljettbild för testdagen?

Nej!

Du ska se ut som personen på ditt foto. Jag skulle inte ändra hårfärg eller använda drastiskt annorlunda smink när jag skulle ta testet på riktigt. Men nej, du behöver inte se ut som en exakt klon av personen på din biljett. Din klädsel och din exakta frisyr spelar ingen roll så länge det finns någon likhet mellan de två personerna. Detsamma gäller för ytterligare identifiering (student-ID, etc.) som de ber dig ta med på testdagen.

Jag tog SAT på gymnasiet ungefär 1 timme från mitt hus. Ingen av personalen eller studenterna där hade någonsin sett mig förut. Som ett resultat såg de på mitt ID när jag gick in. Men de misstänkte inte någonting - de bad inte ens att ta av mig den stora vinterjackan så att de kunde se att jag är lika liten som personen i min Foto.

Så nej, oroa dig inte för det.

Lämna en kommentar