Med sin skildring på ett givet foto av henne, hur såg Priyanka Jha, Dhonis ex-flickvän ut i verkligheten?

Går anonym här..för att några av mina nära / goda vänner fortfarande är Dhonis bästa vänner. Trots att jag har sett honom mycket nära under våra skoldagar för att jag brukade spela cricket också, känner han mig inte eller kommer inte ens ihåg mig. Även om jag inte har något svar på den här frågan men jag kommer ihåg att jag en gång hade ett samtal med en av hans klasskamrater redan 2006, men han försökte bejpa en tjej som heter Jha (kommer inte ihåg om hon sa Priyanka och om hon var satsvis kompis eller junior) men hon var inte alls intresserad av henne eftersom han gick med i sport och inte studerade. Detta var efter att han valdes till Indien A. Vet inte om eller när deras affär hände. Jag kunde få ett svar genom att fråga mina vänner men inte vill nå ut till människor som jag inte har talat i år / årtionden bara för den här frågan - även om jag är lika nyfiken och jag vet att de flesta av dem eller deras bröder och systrar kommer att ha deras årliga klassbilder som definitivt kommer att ha henne i det. Alla barnen i det området (kolonin) gick på samma skola, så nästan alla i den åldersgruppen kommer att ha några fotografier tagna i annulleringsfunktioner / vetenskapsutställning / sportmöte som definitivt skulle ha fångat henne.

Och för människor som hävdar att denna händelse gjorde honom till den person han är nu, är allt spekulation. Jag har sett honom spela mycket nära och många gånger och lita på mig att han alltid var så lugn. Jag kommer ihåg att mina vänner slädde honom under hans slag för att få ut honom och det fungerade aldrig. Varje gång han krossade bowlarna och aldrig någonsin slogs med någon kropp. Han var alltid hängiven till spelet och andra saker spelade ingen roll för honom. Mina vänner och jag, som alla andra som 1996, brukade säga att han kommer att spela för Indien. Faktum är att hans inkludering i teamet i Indien var mycket sent på grund av regional urvalsprocess / politik (Bihar-Jharkhand-statskap) vid den tiden. Jag blev förvånad över att Ajay Ratra, Vijay Dahiya, Parthiv Patel och till och med Dinseh Kartik valdes istället för honom. Han var så bra att om han hade varit från Bengal, skulle Sourav ha valt honom istället för Deep Dasgupta.

Jag minns fortfarande hur alla lag i en lokal Khassi (manlig get) Cricket Turnering skulle försöka hårt för att få Dhoni i sin sida 🙂

Punkt för inlägget: Sluta spekulera!

Lämna en kommentar