Min ex-pojkvän hotar att förstöra mitt liv genom att visa vårt privata foto. Vad kan jag göra åt det?

Jag är så ledsen att du går igenom det här. Det är verkligen en hjälplös känsla att behöva uppleva och jag vet exakt vad du går igenom. Min ex-kränkande pojkvän som jag daterade gjorde exakt samma sak för mig. Jag bad om några nakna bilder som jag aldrig ville göra för att bevisa att "jag älskade honom" skulle han säga att jag behövde men det räckte inte. Efter bilderna behövde han också sexband som jag definitivt inte ville göra men enligt honom om jag gjorde det skulle det inte bara bevisa min kärlek och engagemang för honom utan göra vårt förhållande bättre. Striden skulle sluta och han skulle äntligen älska mig som jag redan gjorde med honom (dumt dumt) Slutligen efter att jag gav efter för hans krav var det fortfarande inte tillräckligt. Han ville ha fler videor, fler bilder. Mer mer och mer! Det skulle aldrig räcka och det skulle aldrig göra någonting bättre men gjorde det säkert värre. Nu istället för att han bara slog cuz av vilka skäl han skulle komma med skulle han hota att skicka min pappa kopior av allt !! Alla som betydde någonting för mig skulle han visa. allt sparades på hans dator. Jag fick äntligen modet att börja krossa den här bärbara datorn för att inte slå på igen. Jag var fri !! Jag tänkte ... tills han helt enkelt betalade bästa köp för att ta bort hårddisken eller vad det än var och spara varje enskilt foto och video han hade. jag kunde inte tro det.
Så småningom slutade jag bry mig och försökte använda det till min fördel. Han hotade som alltid att visa mina videor, jag började uppmuntra dem. Säg "Gå för det. Jag skickar den första till din bästa vän så att han kan se hur patetiskt du är." Jag började ljuga och sa hur jag fejkade någon form av nöje från honom och hur alla äntligen får se hur länge han kunde hålla vilket var patetiskt och jag skulle skratta i ansiktet på det.
Det var första gången jag började känna att hans makt över mig gled bort och hur han faktiskt trodde vad jag sa. Jag började använda den för allt !! Han kallade mig en slampa, istället för att försvara min stolthet medgav jag att jag var och skulle ljuga och säga att hans vän aldrig klagade när de var F ****** mig. Det var den bästa känslan och jag började tänka på hur det bara inte är värt att stanna. Så slutligen när jag slog ner låg jag. Jag smög ut mitt på natten medan han sov med bara sina skor som jag hade på sig (för att han brände min) hans skjorta ingen behå och min enda byxa utan underbyxor är allt jag ägde och lämnade. Jag sprang och sprang tills jag inte kunde andas in denna kalla läskiga natt i San Bernardino. Några mil senare såg jag en telefonnummer som ringde min pappa i Az samla och sa att jag lämnade honom (det här var min andra gång med denna asss) han lämnade omedelbart att köra 4 timmar i rad medan jag gömde mig i Dennys. Jag berättade för honom om hoten med bilderna och videoklippen och Shane (min ex) försökte skicka några men min pappa öppnade det aldrig. Han brydde sig inte om att han bara brydde sig att jag var säker och alla som skulle öppna då eller försöka se behöver inte vara i ditt liv. Ditt supportteam av vänner och familj kommer att ha din rygg. Låt inte någon tro att de har kontroll över dig. Det är aldrig värt det och det är aldrig bättre än att bara lämna dem. Acceptera det faktum att någon kanske ser det bara kom ihåg att hans nakna rumpa är i den till.

Lämna en kommentar