Min flickvän och mitt 2-månaders jubileum kommer, för vilket jag gärna skulle vilja köpa något åt ​​henne. Vad ska jag köpa henne?

Mitt råd kommer förmodligen att vara opopulärt, men det kommer ut av att arbeta med vuxna singlar sedan 1988. Statistiskt sett slutar de flesta spirande relationer under de första tre månaderna. Gå inte överbord. Två månader är verkligen inte ett årsdag, bygg inte upp det för att vara något det inte är - ännu. Ta henne ut till en plats som har några coola butiker där du kan gå och prata. Vid någon tidpunkt kommer hon att säga "Åh, är det inte söt?" Gå in i den butiken och om du lätt har råd med det, inte mer än $ 25, säg ingenting, plocka upp det och ta det till kassan. Hon kommer nog att fråga vad du gör. Du säger, "Jag köper den här för en mycket härlig tjej", med en blinkning och ett leende.

Lämna en kommentar