Min flickvän publicerar avslöjande bilder av sig själv på sociala medier, det gör mig obekväm. Vad kan jag göra åt det?

Intressant, min ex-flickvän var exakt på samma sätt förutom att hon verkligen var i ditt ansikte om det och brydde sig inte riktigt vad du sa. När jag först började träffa henne var det lite attraktivt hur hon inte brydde sig om vad någon trodde, men ju längre jag träffade henne desto mer insåg jag att hon verkligen inte bryr sig. Om något eller någon annan. Efter att ha gjort lite forskning tror jag faktiskt att hon kan vara en narcissist men jag kan inte bekräfta det. När jag träffade henne fick jag inte ha andra kvinnliga vänner. Jag fick inte skicka några kvinnor förutom de i min familj och jag fick inte läsa hennes texter men hon fick läsa mina. Du läser detta du tänker antagligen åh det kan inte vara bra, du skulle ha rätt. Hon fuskade på mig med flera personer. Hon var extremt attraktiv och hon visste det. Hon publicerade ofta tydligt innehåll på sina sociala medier. Det gjorde mig väldigt obekväm eftersom jag inte förstod varför hon gjorde det. Jag ville inte be henne att sluta för att jag växte upp av kvinnor och sa att jag inte skulle ingripa i den typen av aktiviteter eftersom det är sexistiskt. Jag pratar med min mamma om det och hon berättade för mig att hon bara bemyndigade sig själv, men det var inte så att hon visade sig för andra män så att hon kunde fuska medan jag inte visste. Så småningom publicerade hon av misstag något på sin privata Snapchat-berättelse. Jag visste inte att hon hade en privat Snapchat, det här var den första videon jag någonsin sett av den. Det var en video av hennes kyssande slumpmässiga killar som jag inte kände igen i en rotation. En kvinnlig fem killar och en make-up rotation och massor av sprit. Du tänker förmodligen varför inte bara dumpade henne hon låter som en mardröm medan hon var min första flickvän och det här var min enda referens. Hur som helst kan det vara ingenting eller det kan vara allvarligt försök att inte låta det jag sa dig skrämma dig. Jag är ganska säker på att jag bara blev otur.

Några månader efter att vi gick ihop inledde vi verkligen kontakt med varandra. Jag var fortfarande lite arg på vad hon gjorde mot mig, men jag hade gått vidare från henne så det var helt lugnt. Men hon kan inte säga samma sak för henne. Jag frågade henne om hennes hemliga situation var bättre och hon berättade för mig hur hon hittade en ny pojkvän. Hon kunde inte låta bli att skryta om hur stor hans penis var och hur han hade sex pack och var super sexig. (uppenbarligen försökte hon göra mig förbannad genom att skryta om sin pojkvän) Jag träffade en annan tjej vid den tiden så jag var precis som kay cool och ha kul, och det var sista gången vi pratade.

Lämna en kommentar