Min fru har 0 bilder av mig eller oss på FB. Varför? Hon säger att hon inte lägger in våra bilder eftersom de är personliga och FB inte. Ska jag vara orolig?

Jag har tagit mig friheten att skriva ett kort frågeformulär som kan vara till någon nytta för att självdiagnostisera orsakerna till att din fru inte skulle lägga ut bilder av dig eller er som par:

  1. Är ni nudister? (1 pt)
  2. Är du i programmet för vittnesskydd? (1 pt)
  3. Vet hennes föräldrar att hon är gift? Ta inte hennes ord för detta om du inte har träffat dem ... (2 poäng)
  4. Finns det något konstigt i ditt ansikte som kan anses vara distraherande? (5 poäng) Obs! Nära ögon räknas inte, men om näsan är nära där ett av dina öron normalt skulle sitta kan det kvalificera sig ...

Räkna upp antalet ”ja” -svar, och om du gör 1 eller högre, gratulerar du! Din fru har en giltig anledning att dölja din existens från Facebook!

På allvar, men ... Facebook har några mycket bra, mycket detaljerade sekretessinställningar. Det finns ingen anledning att hon inte kunde lägga till bilder och göra dem privata så att bara hennes vänner kan se dem. Förhoppningsvis skulle du inte bli en överraskning för hennes vänner.

Det betyder inte att människor inte kan komma åt din information. Till exempel blockerade min före detta fru mig på Facebook medan vi fortfarande var gift (men i slutet av äktenskapet) eftersom hon inte ville att jag skulle se vad hon hade gjort och vem hon hade gjort det för. Jag menar med. Nej, det är inte heller bra. Hon blockerade mig för att hon inte lyckades och ville inte att jag skulle veta det. Hon har fortfarande blockerat mig till i dag för att hon är smålig och hon tycker att det betyder något. Jag menar, jag har vårdnad om barnen. Om jag var bekymrad över vad som fanns på hennes Facebook-konto skulle jag bara logga in på ett av deras konton och se att hon var ute med min bästa vän Larry när hon sa att hon besökte sin mamma. (Om du läser detta, Larry, det är därför du inte har fått ett julkort de senaste 5 åren ...)

Allt detta för att säga detta: Hon kunde ha en giltig anledning, men enligt min mening är "eftersom de är personliga" inte en av dem i sig.

PS Det finns ingen "Larry", och jag har aldrig loggat in på mina barns Facebook för att snoka på mitt exs konto. Det faktum att jag kunde gör det betyder att din fru kan ha en giltig oro, men det faktum att jag bara inte brydde mig tillräckligt för att bry mig betyder att oro kanske var inte så stor sak ...

Lämna en kommentar