Min fru vill ha ett stort bröllop men jag vill ha ett mindre personligt bröllop, hon säger att hon inte kommer att gifta sig med mig om det inte är stort. Vad ska jag göra?

Kör som ditt liv beror på det

Tror du att hon är den person som du vill tillbringa resten av ditt liv med en person som lägger villkor för allt ser på det för en början Jag vill ha ett storslaget bröllop annars kommer jag inte att gifta dig med din ledsna röv lol från vad jag samla jag tycker att hon är en slags hänsynslös person som älskar att visa upp och den här typen av vana kostar mycket ekonomiskt så att du verkligen behöver tänka och tänka hårt om du kan klara av hennes villkor och oändliga behov.

Låt mig nu fråga dig något om hon vill att ett storslaget bröllop ska bli extravagant och spendera enorma summor pengar på bröllopet är hon redo att betala för det och jag säger inte att hon måste betala fullt men åtminstone hälften Om ja och det är fallet då måste du respektera hennes önskningar också att hon kommer att gifta sig med dig och du älskar henne förmodligen det var därför du avsiktade henne i första hand Så du måste betala för minst hälften av beloppet utan att vara A Hål om det för att när du är gift med någon så handlar det inte bara om dig utan om det är ett nej och hon vill att du ska betala för allt så är det en stor röd flagga för dig att ompröva ditt beslut att gifta sig med henne.

Jag är allt för att spendera pengar på min fru, naturligtvis skulle jag gärna vilja, men det betyder inte att hon kan hota mig att få saker gjorda. Jag kommer inte att ge henne makten att kontrollera mig i ekonomisk hänseende eller något annat som betyder pengar är bara pengarna men det berättar mycket om personen.

Du har inte ens gift ännu och hon sa att hon inte kommer att ta löften med dig om du inte ska kasta ett enormt väl av bröllop, låt oss bara anta att du kom och var redo att göra vad hon vill att du ska kasta en grand bröllopsuthyrning en dyr fotograf valde en dyr kyrka och bokade en fantastisk bankettsal spenderade massor av pengar och hon är glad och helt kär i dig, men se nu, tror du att hon kommer att sluta här?

Hon kommer inte att stanna alls, det kommer alltid att finnas något som hon kommer att behöva och hon får dig att göra för henne för att hon vet att hon alltid kan ta sig runt dig för att du ger efter lätt hon kommer att suga dig torr kompis och det är ekonomiskt bara oh vänta lite här du men hon kommer att blåsa dig mycket? lmao fel kompis hon kommer att blåsa dig men det skulle vara ditt bankkonto som kommer att få alla de blowjobs du ser fram emot Lol

Förlåt te

Lämna en kommentar