Min iPhones säkerhetskopia är skadad och jag kan inte återställa min iPhone med den versionen. Jag har redan gett upp annan information men jag vill ha tillbaka mina bilder. På vilket sätt?

Dina foton ska lagras i iCloud, inte din säkerhetskopia. Använd en dator och logga in på iCloud.com och klicka sedan på fotoikonen. Om dina foton finns där är det ingen oro.
iCloud suger inte. Det gör många saker bekymmerslösa.
Titta på din telefon i appen foto. Är dina bilder där? Anslut din telefon till din dator och flytta dem till din dator. (De försvinner från iCloud när du gör detta. Det är en bra idé att skapa en kopia av dina bilder online någonstans som Flickr eller Photobucket, som inte synkroniseras med din telefon.
Jag tror fast på iCloud. Jag har dock tappat en livstid med foton (genom min egen dumhet att inte säkerhetskopiera dem någonstans), och jag föredrar att inte låta någon annan förlora sina om jag kan hjälpa till.

Lämna en kommentar