Mina Facebook-foton får inte lika många gillanden som andras. Betyder det att jag är ful?

Nej, det betyder att du lägger in foton som inte kan gilla.

Jag gick bara igenom alla mina foton (800ish) för att dra de mest gillade. Jag har också en väldigt antisocial FB-vänuppsättning: gillande och platitud ses ned på, så gillar är svåra att få tag på.

19: Det mest gillade fotot var ett skämtbildssvar på en mycket liknande bild från en vän som är ett stort Dodgers-fan. Många bilder delades under en månads strid. Den här gillades mycket eftersom A) hela striden publicerades allmänt på FB och det här var en höjdpunkt, B) vi hade bara en NLCS när jag publicerade detta så Giants grejer var trendiga, C) Jag taggade min vän som tillät hans vänner att se det och han har mer än jag och de är mer benägna att gilla något. Den här bilden är definitivt inte smickrande, men folk gillade den för komedin.

13: Bröllop gillar lätt. Det är ännu enklare när du kan märka majoriteten av folket vid altaret så att alla deras vänner också gillar det. Stora evenemang.

12: En annan sarkastisk bild. Den här gången märktes min syster som opossum vilket är roligt. Hennes och mina vänner gillade det. Humor igen.

7: Liten uggla på min bakgårdshögtalare? Alla älskar det. Cuteness.

6: 20 år gamla bilder av mig som ser ut som en psyko får en hel del uppmärksamhet. Detta var en del humor och en del sötma.

6: Ryanbarn sitter upp för första gången. Spädbarn får likes. Pappa och mamma taggade båda. Cuteness.

5: Poolnudelölbongar på en båt ... i uppfarten. Andra personer taggade. Humör.

5: Detta är bara en bra Facebook-bild. Det är dock ett hemskt fotografi. Diverse likabilitet.

5: Ganska cool bild, kul, bikini. Andra taggade. Diverse.

4: Bilder av läskiga, bisarra eller annorlunda skit får också uppmärksamhet. Gigantiska spindlar i din hall är en av dessa saker.

Så om vi tittar på vad som gillades (med tanke på att jag är ett dåligt urval) ser vi att humor är sättet att få gillar. Jag vet att de här parbilderna inte räcker för att kunna bedöma detta ordentligt, men jag valde dessa för att jag kände att de korrekt återspeglade alla mina och mina kompisers mönster.

Sammanfattningsvis är du troligen inte ful, dina foton är bara tråkiga. De saknar FB-liknande faktor. Det här är främst humor och söthet, och om jag kunde gissa mig om att vara tjej, föreställer jag mig också slampa.

Och där går du.

Lämna en kommentar