Minskar bildpixlar när de laddas upp på Google Drive?

Enkelt svar är: NEJ för Google Drive.

Med tanke på en normal och direktuppladdning, även om du uttryckligen kan välja kvaliteten för uppladdning, i det här fallet kommer din valda pixel att laddas upp, så den kommer / kan variera med den verkliga bilden baserat på ditt uppladdningsval.

Och dessa poäng är bara för en rekord.

Men ja det händer med Facebook och whats-appen. Pixeln minskar när vi laddar upp en bild till Facebook eller till vilken app.

Min erfarenhet:

En gång har jag skickat en bild av god kvalitet som ett meddelande till en av mina vänner. Senare laddade jag ner just den bilden från meddelandena och använde den för min tidslinje, då minskade bildkvaliteten enormt. så här fick jag veta att pixeln kommer att minska när vi laddar upp en bild på Facebook.

Men det hände aldrig med min google-enhet.

Så jag hoppas att jag har svarat på din fråga ...

Tack.

Lämna en kommentar