När började folk le på fotografier?

Innan USA började utfärda visum.

USA: s konsulat,
Vancouver, BC.

Nästan alla som känner mig vet att jag i grund och botten ler hela tiden. I allmänhet har livet varit snällt, det tar väldigt lite för att göra mig lycklig och viktigast av allt är jag alltid upp till någon form av ondska; leendet är allestädes närvarande.

Den dagen, vid min visumförnyelse, kontrollerade tre personer mitt pappersarbete innan de godkände mitt inlämnande. Några dagar senare får vi ett e-postmeddelande där jag frågar min fru att hämta sitt pass eftersom det var klart och jag skulle komma tillbaka för att ta ett nytt foto; för tydligen även min vilande tik ansikte var för smiley för sin officer.

När jag gick in sa de hela tiden att jag skulle ha ett neutralt uttryck men blev arg på mig eftersom min neutrala inte fungerade för dem. Till slut bad killen bokstavligen till mig att göra ett arg ansikte och överkompensera. Så nu ser mitt visumfoto ut som att jag vill mörda någon.

Här är många fler år av att vara “slumpmässigt utvald”På flygplatser. Uggghhhh….

När började folk le på fotografier?

Definitivt innan USA började utfärda visum.

Le * ... Det får folk att undra vad du gör.

* Förutom med regeringen; le aldrig när du har att göra med dem; den där skiten kommer att få dig i trubbel.


Om vi ​​inte har träffats tidigare är jag det Rohan Kamath.
Tack för att du läste. Jag hoppas att jag kan hjälpa dig att le i dag. 🙂

Lämna en kommentar