När du ser något vackert, försöker du njuta av det eller vill du fotografera det så att du kan titta på det senare och också dela det?

Tack för A2A.

När du ser något vackert,

Ja, jag ser vackra saker hela tiden ^ _ ^ Jag har en välsignad gåva att kunna upptäcka de vackraste sakerna i min närhet. Ibland är det en ensam blomma vid vägkanten. Ibland är det en vacker klänning. Ibland är det ett underbart barns ögon. Och jag har också en tendens att se livet och världen från dess vackraste vinklar ^ _ ^ Det är därför jag inte kan ha en rak konversation med negativa människor. De säger att de är "realister" och att jag är en drömmare. Jag förstår dem inte och de förstår mig inte. Vi är kvitt.

Försöker du njuta av det

Åh ja det gör jag! Jag dricker i sin skönhet ganska skamlöst. En skönhet är en glädje för alltid. Och om det är en levande sak, uttrycker jag också min "njutning" som oftast.

En dag, vid en trafiksignal, fanns en arabisk tjej i bilen bredvid mig. Hennes ansikte var täckt av en niqaab och bara hennes ögon sågs. Hon vände sig mot mig i bara en sekund och jag såg att de var de mest hisnande vackra ögonen jag någonsin sett.

Jag signalerade frenetiskt till henne att öppna fönstret. Hon verkade skrämd och öppnade fönstret tveksamt. Jag skrek ut till henne över ljudet av motorerna ”Dina ögon är riktigt vackra!”Och gav henne ett brett flin. Jag tror att jag såg hennes ögon växa sig förvånad i bara en sekund innan de skrynklade till ett uppenbart brett leende. “Tack! Du har ett vackert hjärta, min kära!" hon svarade. Jag tappade ingenting genom att uttrycka min uppskattning, men jag gjorde nog bara hennes dag ^ _ ^

Tyvärr gör jag inte detta med snygga män. Nästa sak du vet, de tror att jag slår på dem>. <Dude, nej!

or

vill du fotografera det så att du kan titta på det senare

Jag fotograferar inte alltid saker ... eller människor för den delen. Det beror på att jag tenderar att gå så vilse i ögonblicket att när jag kommer ihåg att ta ut min mobiltelefon eller kamera för att fånga den skulle den redan ha passerat. Och det är alltid bättre att se den stjärnan falla snarare än att försöka fånga den på din mobil och inte få den bild du tänkte fånga. När det gäller fotograferingsförmåga är det här mitt livs historia ...

och även dela det?

Jag delar bilder på vackra saker på Instagram. Men de är mest av mat: P Vem gillar inte att se matporr på Instagram-flöden då och då? Jag vet att jag gör: D

Lämna en kommentar