När jag raderade cacheminnet och diverse filer på WhatsApp från min Moto G2 förlorade jag alla mina bilder och videoklipp som jag fick (en svart skärm visas istället för varje foto). Hur återställer jag dem? Finns det ett säkrare sätt att radera diverse filer?

Jag använder en Moto G (1: a generationen) och min lagringsdel ser ut så här.
Som du kan se listar de andra avsnitten dig appdata och tillhörande medieinnehåll, bilder, videor, ljudfiler, nedladdningar och cachad data. diverse filer är alla temporära filer eller filer som inte kan klassificeras som någon av ovanstående .zip-filer, applikationsdatabas, miniatyrfiler, teckensnittsfiler, annonsfiler, metadatafiler eller någon form av filer som inte kan monteras i ovanstående kategorier. Så när du tar bort filer ska du se till att filerna har formatet teckensnitt, miniatyrer, värdelösa dragkedjor eller andra saker som du kan identifiera som "säkra att ta bort".

Markera bara de saker som du är säker på, om de tas bort, kommer inte att orsaka några problem. Att tydligt markera WhatsApp kommer att orsaka problem eftersom det kanske är databasfiler av WhatsApp eller något som är relaterat till dess lagring. Om du behöver ta bort bilder från WhatsApp, gå in i Galleri och ta bort dem.

Men om du är osäker på vad du ska ta bort nedladdningen, Clean Master (Boost & AppLock) - Android-appar på Google Play från Play Store och använd rensningsalternativet för skräpfiler. Det tar bort allt oönskat skräp från din Android-enhet. Använd inte Memory Boost eller andra funktioner i appen, eftersom de flesta av dem hanteras av Android själv på ett så effektivt sätt som möjligt och användarintervention utan ordentlig kunskap skulle orsaka att sakta ner din telefon. Hur påverkar aktivitetsdämpare din enhet? Läs ett annat av mina svar:
Duke Sens svar på Hur förbättrar jag prestandan för 1 GB RAM Android-enheter? Vilken är den bästa rengörings- eller RAM-booster-appen som finns i Play Store?

Lämna en kommentar