När någon säger om en ritning; ’Wow, jag trodde att det var ett fotografi, gjorde du verkligen det?’ Har konstnären uppnått vad de tänkt sig?

Ja!! självklart. En konstnär är alltid hungrig efter uppskattning av sitt arbete.

Låt mig berätta att en händelse hände med mig. På college ritade jag ett porträtt av min vän och gav det på hans födelsedag. När han såg var han väldigt glad. Att se det porträttet uppskattade många av våra vänner mig. Efter två dagar när han kom på college kom han till mig med en anteckning & bokmärke (förberedd av honom) i handen. Han sa, jag visade detta porträtt för mina föräldrar och de var så glada. Min far tog detta på sitt kontor och visade det med alla sina kollegor med glädje och stolt över att hans vän gav honom det.

Jag såg anteckningen, hans föräldrar skrev något åt ​​mig, orden de skrev är,

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

"meddelande från
Mamma pappa
Folk,
Du har förändrat hela uppfattningen om vår egen son.
Tack!"

Efter att ha läst detta tänkte jag, faktiskt nu tävlade min skiss framgångsrikt.
Detta var bara ett enkelt porträtt som var mitt bästa vid den tiden som inte ens var nära fotorealistiska skisser och det blev ett av de goda minnena från mig. Då kan du gissa hur någon kommer att känna när han / hon frågar dig: "Det verkar som ett fotografi. Ritade du verkligen det?"

Det är motivet som någon konstnär söker efter!

Lämna en kommentar