När ska en kille skicka en tjej till ett foto av sin kuk?

Om och när hon ber dig att göra det men inte vid någon annan tidpunkt.

Jag har skickat bilder av ALLA mig nakna som svar till en kvinna som skickade mig nakna bilder av sig själv. Hon bad mig att skicka en bild till henne så jag gjorde det. Det var en fullständig frontbild av mig naken taget i min trädgård. Jag var inte upprätt vid den tiden.

Jag skulle bara skicka en sådan bild till någon som jag verkligen kände (eller i det här fallet någon som bodde på andra sidan världen för mig).

Tänk på att vissa människor låtsas vara andra online. Det finns många män som låtsas vara kvinnor online och om du skickar dem en kukbild vet du aldrig var det kommer att hamna.

När du har skickat en bild till någon, oavsett om det är ofarligt eller inte, har du helt tappat kontrollen över den bilden. De kan göra vad de vill med det och du kan inte förhindra dem. Det bästa du kan göra är att få ett domstolsbeslut EFTER att de har lagt upp det online utan din tillåtelse och när beslutet träder i kraft kan en miljon människor ha laddat ner i och var och en av dem kan ladda upp den igen på internet.

Lämna en kommentar