Om din flickvän går till en professionell fotograf och tar nakenbilder i timmar, hur skulle du känna det?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Som professionell fotograf som har fotograferat många kvinnor naken, från publicering i Playboy till privata boudoir-sessioner kommer jag att svara på den här frågan som ställd, prata om antaganden och sedan förklara vad som händer under en nakenfotograferingsfotosession och slutligen flickvännens perspektiv. Jag gör detta för att förhoppningsvis ge dig en uppfattning om varför det kan ta timmar, och ibland till och med en andra fotograferingsdag.

Som den betydande andra

Som den viktigaste andra, om min flickvän går till en professionell fotograf för att skjuta nakenbilder och tar timmar, skulle jag inte bry mig om fotografen var en etablerad professionell. Detsamma är inte annorlunda för när min flickvän går till hennes OBGYN.

Nu är det lätt att säga, men som en Leo Latin-man, ärligt talat, jag kommer inte att ljuga, jag har lite svartsjuka i blodet, så ja, det stör mig till viss del, men som låten säger, ” Vissa saker är bättre osagda." Anledningen, för som den betydande andra, pojkvän, flickvän, man eller fru, är att du måste ha förtroende för den du älskar för att det förhållandet ska vara, tillsammans med förtroende. Om du inte gör det, har du fel relation. Det är OK om du är störd på baksidan av ditt huvud eftersom det bara indikerar att du är mänsklig med känslor för din betydande andra.

Antagandena

Här är ironin i denna fråga; trodde någon ens att fotografen är en kvinnlig fotograf? Ärligt talat, hur många personer som först läste frågan antar att fotografen var manlig? Min dotter är fotograf i Atlanta som fotograferar allt från bröllop till boudoir och till och med nakenbilder - ibland även av män! Hon är inte bara mycket professionell och gift med barn, men hon är bra på vad hon gör.

Problemet med vårt samhälle, speciellt USA, vi tenderar att tilldela maskulinitet till många yrken, det vill säga läkare, kirurger, soldater, advokater, fotografer, brottsbekämpning, etc., så min fråga till originalaffischen är, "Skulle du fortfarande ställa den här frågan om fotografen var en kvinna? ” Kanske, kanske inte, poängen är att vi alla är programmerade av det samhälle vi lever i - USA - i lika mycket som jag älskar mitt land, och tjänade patriotiskt i den amerikanska armén och civilförvaltningen för US Air Force för en totalt 17 år är USA ett mycket hyckleriskt samhälle i olika saker - sexualitet och nakenhet är två av dem. (Foto nedan skapat av min dotter, används med hennes tillstånd.)

Jag bodde i Europa i tre år och Centralamerika i 26 månader, två olika kulturer på grund av sin egen samhällsprogrammering. I Europa är de mer öppensinnade om sexualitet och nakenhet, och tvärtom i Centralamerika, och båda regionerna skiljer sig från USA när det gäller vad vi "offentligt känner och säger" med sexualitet och nakenhet. Det handlar om psyket i den del av världen vi lever i som orsakar dessa uppfattningar, även om saker och ting förändras tack vare Internet och sociala medier. I grund och botten är jag villig att satsa på att du ställer den här frågan på grund av din exponering för ditt samhälle i den del av världen där du bor.

Den professionella fotografens perspektiv

Att gå vidare till den professionella fotografens perspektiv när jag har fotograferat nakna kvinnor i nästan fyra decennier nu, professionella modeller såväl som privata kunder som ville ha några nakenbilder för sig själva eller sina betydande andra.

För det första, som professionell fotograf tar jag min tid, jag skyndar inte på saker. Min far sa alltid: "Om du skyndar på den, kommer du att skruva upp den." Normalt skyndar konstnärer sig inte. Faktum är att majoriteten av min tid används för att bättre förstå mitt ämne, vem de är och varför de vill ha nakenbilderna. Denna process är vad professionella fotografer kallar "bygga rapport" med sina motiv så under hela processen är båda bekväma med varandra för att fotografen ska fånga, inte bara hennes yttre skönhet, utan också hennes inre skönhet. Jag är ute efter det perfekta leendet i mitt ämne.

Fotografi är konsten att fånga livets inre och yttre skönhet vid en viss tidpunkt. När det gäller att fotografera kvinnor är det ett sinnesäktenskap mellan fotografen och motivet som ofta leder till det perfekta leendet, läpparnas hörn i harmoni med ögonhörnen.

Lägg märke till att jag säger "ämne" och "fotograf", inte kvinna eller man eller man och kvinna. I slutändan handlar en fotograferingssession om att fotografen och motivet arbetar tillsammans för att skapa fotografier, inte bilder, och den nakna människokroppen är det svåraste att fotografera eftersom ingen har en perfekt kropp. Du kan läsa mer vad en fotograf måste förstå när han fotograferar den nakna kvinnliga formen i den här artikeln, Människokroppen, en fotograf av kvinnoperspektiv.

Som fotograf om det finns ett råd som jag kan erbjuda den betydande andra, var stolt över att din kvinna gör detta åt dig och det sista du vill göra är att skicka henne till en fotograferingssession som är orolig för negativa tankar från dig. Jag kommer också att lägga till, med det tryck kvinnor möter idag, särskilt i USA när det gäller skönhet, ålder och fysiskt utseende, gör hon också detta för sin egen självkänsla.

Flickvänens perspektiv

Som män har vi det enkelt, vi kan sätta på en basebollkeps och hoppa över en dag med rakning och ingen bryr sig verkligen, det är hundra gånger viktigare för en kvinna eftersom de är under enormt tryck när det gäller deras utseende och det är något som de flesta män inte förstår. Det är detta tryck som ofta får kvinnor att söka lugn, och lugn kommer från många källor idag, oavsett om det är att presentera sin pojkvän med sexiga boudoir eller nakenbilder och titta på ditt svar, inklusive dina ansiktsuttryck vid första anblicken, till "gillar" från selfies publiceras på sociala medier som jag grundligt beskriver i artikeln, Liksom jag beror mitt liv på det.

Det handlar om hennes behov, inte dina. Som man är hon din dam, och medan en annan man kanske har fångat hennes skönhet på en kamera, är hon i slutändan din dam. Ett råd jag undervisar på mina fotograferingsverkstäder av kvinnor till andra fotografer är att "fånga hennes behov, försök inte lösa hennes problem." Tänk på det och hur det gäller dig och ditt förhållande till din dam. Med det lämnar jag dig med några berömda franska ord, som blev en film med Brigitte Bardot i huvudrollen, Och Gud skapade kvinnan, som översätter till Och Gud skapade kvinna.

Lämna en kommentar