Om din vän ber dig att vara hans bästa man vid hans bröllop, är det då rätt att säga nej?

Ibland finns det giltiga skäl för att säga nej till att vara en bästa man eller hembiträde.

om personen ärligt talar för att äktenskapet inte ska äga rum, även om de inte borde vara en del av bröllopsfesten. Bruden och brudgummen behöver ett vittne som kommer att stödja dem.

Om personen av någon anledning är kär i individen som personen gifter sig med, är det dags att böja sig, sitta där och titta på personen du älskar gifta dig med någon annan. i själva verket är det förmodligen en klok idé att bara säga upp vänskapen helt, gå ingen kontakt och gå vidare. Detta var vad jag var tvungen att göra när jag hade en manlig vän som ville att jag skulle stå upp vid hans bröllop. Det är då gummit verkligen behöver vägen och jag var tvungen att berätta för honom hur jag kände mig. Det gick inte bra, men det behövde göras på samma sätt.

om en person har en svag hälsa och inte kan följa rollens ansvar, bör de avvisa den.

Om en person har ekonomiska svårigheter och jag inte har råd att göra det, borde de avvisa det.

Om du helt enkelt inte vill, då ja stänga av det.

Lämna en kommentar