Om en snygg man eller kvinna ser bra ut personligen och på bilder betyder det att de är väldigt attraktiva?

Kära Adriel,

Inte nödvändigtvis. Det beror på hur du definierar "mycket attraktiv". Vissa kommer att bilda sig enbart baserat på utseende, andra som jag tittar på hela paketet. Personligen är det karaktärsdrag som integritet, lojalitet, vänlighet, ödmjukhet, respekt, värme som lockar mig till någon. Jag kunde inte ha en relationspartner utan intelligens och att de hade god karaktär.

Specifikt, titta på den här playboy-modellen, Dani Mathers. Baserat på hennes fysiska utseende är jag säker på att hon har sin rättvisa andel av beundrare (sätt dina tungor bort pojkar). Men hon fick snabbt mycket kritik från både män och kvinnor efter att hon publicerade ett nakent foto av en kvinna (på 70-talet) som duschar på sitt LA Fitness-gym.

Jag vill inte lägga upp den pixelversionen av bilden av respekt för kvinnan i fråga. Utan att känna den här kvinnan lade Dani sin nakna bild på snapchat med bildtexten "om jag inte kan se detta kan du inte heller."

Wow! Vilken otäck kvinna. Min mamma är ett decennium yngre, om någon publicerade en naken bild av henne skulle jag vara helt rasande och mer! Tänk dig att vara den kvinnan, hennes nakna kropp betraktad av främlingar, hennes familj, vänner och grannar. Lyckligtvis kom hon fram och polisen kan nu åtala Dani. Uppenbarligen ett missbruk av integritet, hon borde inte bli ostraffad. Om det var en man som gjorde det här, tror du att han skulle behandlas mildare? Nej, han skulle märkas som en kryp, så borde Dani också! Jag tror på jämställdhet, detta är inget undantag.

Om jag såg den här kvinnan på 70-talet på mitt lokala gym skulle jag beundra henne och önskar att jag hade hennes entusiasm för fitness. Hon får mig att skämmas för att jag slukar lite pistaschglass medan jag skriver den här, när jag kunde ta min lata röv ur soffan och springa 🙂

Dani, är allt jag föraktar om den typ av grunt och hjärtlös kvinna som förringar sitt medkön med grymma kommentarer. Är hon verkligen så dum, att hon inte inser att vi alla åldras, inklusive henne, och att inte alla kvinnor är en uppmärksamhetssökande som vill att deras nakna kropp ska plåstras online? Hur skulle hon ha det om hennes mamma eller mormor blev förlöjligade?

Människor under sina senare år har så mycket att lära oss. Om vi ​​har tur, kommer vi också en dag att titta i spegeln och en äldre person kommer att stirra tillbaka, och om jag ser ut som den här damen i 70-talet blir jag verkligen en mycket glad kvinna.

Danis skamliga beteende för en vuxen kvinna får mig att hitta henne oattraktiv, det visar mig att även vackra kvinnor (som är ett dussin ett dussin) kan vara fula där det verkligen räknas, insidan!

Tack för A2A.

Vänliga hälsningar,

Abi

Lämna en kommentar