Om en tjej du är intresserad av visar dig en massa foton (personligen) och säger att hon ser ful ut, vad är det bästa svaret?

Berätta för henne att hon är vacker. När jag var barn gjorde mina fyra äldre bröder det till en praxis att regelbundet säga att jag var ful. När jag ser tillbaka på bilder inser jag att de retade, men ingen sa till mig att jag var snygg, snygg eller något. Så jag levde bara mitt liv och gjorde så gott jag kunde för att göra mig presentabel och arbeta med en trevlig personlighet. Jag var lyckligt gift i 29 år tills min man dog i en bilolycka. Tre år senare träffade jag en man som utropade för att se mig för första gången att jag var vacker! Jag var 57 år då. Jag svarade: "Jag tror att om det var sant skulle någon ha nämnt det nu." Han stirrade på mig hela kvällen och jag frågade honom varför. "För att du är så vacker." Vi har varit gifta nu i 11 år, och jag fångar honom då och då och stirrar på mig. Jag kan fortfarande inte få mig att tro att jag är vacker, särskilt i min ålder och vikt, men jag har lärt mig att säga "tack" istället för att förneka det. Han säger till mig att jag är vacker varje dag! Jag bryr mig inte om ingen annan tror det. Det har inte gjort någon ont, och det känner mig väldigt älskad.

Lämna en kommentar