Om George Harrison arbetat bra tillsammans på # 1-låtar som Photograph, Back Off Boogaloo och It Don’t Come Easy, skulle det ha varit mer framgångsrikt att samarbeta med Ringo Starr som en duo efter att Beatles gick ihop?

jag vet inte. Jag har inte denna kristallkula så många fans verkar ha. Men deras bollar är inte bra eftersom var och en ger en annan fråga. Om frågan var om jag hade uppskattat dem som en duo ... är svaret ja. Jag hade säkert älskat det för jag gillade alla låtar du nämnde. Men jag har inget sätt att säga om George skulle ha varit mer framgångsrik. Förresten..Jag kom precis ihåg att jag träffade George i en dröm igår. En mycket vacker dröm. Han frågade mig innebörden av ordet Kevin. Jag sa till honom att jag bara visste det som ett riktigt namn, som Kevin Costner. Sedan berättade han att han hade fått en information om att jag hade förberett en "Kevin" om Beatles. LOL Jag kom ihåg att jag hade gjort en dokumentärfilm om dem i vårt kulturcenter. Så kanske Kevin var ett nytt namn för dokumentärer. Jag hittade länken för att se den ... Gosh, den var vacker. Beatles promenerar inuti vårt kulturcenter omgivet av blommor, fiskar och fåglar ... till ljudet av "älskar dig till". Fantastiskt för att fågeln, guldfisken och blommorna var runt oss också. George älskade det ... ”Du använde min sång ...” sa han. Och jag korrigerade honom: ”Jag använde en Beatles-låt som du komponerade. Jag älskar det." Åh, klagade han lite, innan jag tittade på "kevin" rörde jag honom för mycket. Jag bad honom att förlåta mig eftersom jag verkligen inte kunde motstå att röra vid honom. Så jag började bete mig mer artigt. Men jag tänkte ”det beror på att jag är rädd att du försvinner ... Jag vill vara säker på att du är här. Det kan vara en dröm ... ”Men jag sa ingenting. Tänkte bara på det. Det var verkligen bara en dröm. Men vilken vacker dröm. Han såg väldigt ung ut som han var 1964. Tyvärr, det här är inte platsen för att berätta drömmar. Men det hände bara för några timmar sedan och jag är fortfarande fascinerad av ti.

Lämna en kommentar