Om jag har blockerat någon på Instagram och jag av misstag gillar deras foto, får de ett meddelande?

Om du av misstag har dubbeltryckt eller knackat

under ett inlägg kan du ta bort liknande genom att trycka på

igen.

Saker att tänka på:

  • Mycket snart efter att du har tagit bort en liknande försvinner liknande varning från andras aktivitet.
  • Om du av misstag gillat ett foto och sedan inte gillat det, kommer personen som publicerade det fortfarande att få en push-avisering om de har aviseringar aktiverade.
  • Om du gillar, till skillnad från och sedan gillar om ett foto, kommer personen som publicerade bara att få en aktivitetsvarning för den senaste likningen och en push-avisering för det första som om de har push-aviseringar aktiverade.

Nu är Deal du gillade hans / hennes foto och blockerade hans / henne. Han kommer inte att kunna se det meddelandet och du kommer inte att kunna se hans / hennes inlägg förrän du avblockerar honom / henne och du bara slår honom i de blockerade användarna. Du kan avblockera honom / henne helt enkelt genom att göra följande:

  1. Hitta den blockerade användaren på Instagram.
    tips: Du kan använda personsökning: tryck på på sökfliken () Sök > Personer och skriv användarnamnet över Sök efter människor. Som ett alternativ, leta efter användaren att avblockera i din lista över blockerade användare. se nedan.
  2. Tryck på profil du vill avblockera.
  3. Tryck nu på meny knapp (Ã € på iOS och ⋮ på Android och Windows).
  4. Välja avblockera från menyn som har dykt upp.
  5. Tryck på på iOS och Windows avblockera under Avblockera användare? att bekräfta.
    Tryck på på Android Ja, jag är säker under Är du säker?
  6. Tryck på på iOS och Windows Avfärda.

Hur man avblockerar någon på Instagram på en dator via webben

Så här avblockerar du en användare med Instagram-webbplatsen på en dator med din stationära webbläsare:

  1. Besök Instagram på webben i din webbläsare.
  2. Logga in på ditt Instagram-konto med Logga in om du inte är inloggad ännu.
  3. Klicka Sök.
  4. Skriv användaren kontots namn eller namnet på personen du vill avblockera.
  5. Välj nu önskad användare från de automatiska kompletteringsförslagen.
    Anmärkningar: Instagram kan visa användarkontot som otillgängligt. I det här fallet måste du avblockera kontot med Instagram-appen för iOS eller Android. se ovan.
  6. Klicka på meny knapp (Ã € ) bredvid användarnamnet.
  7. Välja Avblockera den här användaren från menyn som har dykt upp.

Kan jag se en lista över alla profiler jag har blockerat på Instagram?

Ja, Instagram håller en lista över alla profiler som du har blockerat. För att se det i Instagram-appen för iOS eller Android:

  1. Gå till din profil sida () på Instagram.
  2. På iOS trycker du på inställningar kugghjulsikonen (⚙️) nära toppen.
    På Android trycker du på menyknapp (⋮) högst upp på sidan.
  3. Välja Blockerade användare under KONTO.

Tryck på vilken blockerad användare som helst för att komma till sin profil där du kan avblockera dem. se ovan. På Instagram-webbplatsen kan du inte komma åt listan över blockerade användare.

Lämna en kommentar