Om jag ”Rensar data” från Google Foto på min mobil, kommer jag att kunna komma åt dem på min dator?

Ja, naturligtvis, men det finns några inställningar i Google Foto som du måste ha följt eller så kan du säga aktiverat.

Den största fördelen med att använda, Google Foto är synkronisering över ditt Google-konto som du kan komma åt via din dator och se dina bilder. Du har inte gjort klart i din fråga att varifrån du vill komma åt dina foton:

01. Genom att ansluta enheten via USB
02. Genom webbplatsen för Google Foto

Så här har jag nämnt inställningar som bör följas för båda.

Titta, appen Google-foton är uppdelad i två delar: Online och offline. Så, om du ber om

Alternativ 01: Genom att ansluta din enhet via USB

Då ska du inte radera dina bilder Google Foto via offline-albumet. Fliken heter som ett '' Album '' bredvid fliken Foton. Då kommer du att kunna komma åt alla bilder via din dator genom att ansluta USB.

Alternativ 02: Via webbplatsen Google Photos

Om du vill komma åt alla bilder via webbplatsen Google Photos måste du först aktivera synkronisering över ditt Google-konto genom att gå till inställningarna för Google Foto> Säkerhetskopiering och synkronisering> Slå på.

En gång synkroniseras alla dina bilder, du kan ta bort bilder via enhetens interna lagring. Det förblir för alltid på Google Foto tills du inte tar bort dem och du kan komma åt Google Foto webbsajt.

I det här fallet behöver du inte ta bort bilder via fliken "Foton" i appen Google Foto.

Hoppas detta hjälper!

Cheers.

Lämna en kommentar