Om jag tar bort foton från iCloud, kommer de att raderas från min Iphoto?

Allt beror på hur ditt system är inställt. Syftet med iCloud-fotobiblioteket (som är en av huvudkomponenterna i det nya fotoprogrammet) bygger på tanken att din telefon, iPad och dator alla är synkroniserade med varandra. Om du har konfigurerat det på detta sätt och du tar bort bilder från en enhet kommer de att raderas från dem alla. Men om du sparar en lokal kopia på en av dina datorer eller har någon av dina enheter som inte använder iCloud kommer de inte att göra det.

Lämna en kommentar