Om jag tar bort Google Photos-mappen i Google Drive, finns mina bilder fortfarande i Google Photos?

För att synkronisera foton och videor från Google Drive till Google-foton.

Gå till inställningarna i appen Google Photos eller webbplatsen och välj sedan alternativet

  • Google Drive
  • Synkronisera foton och videor från Google Drive.

(Sätt på den). Det är det.

För att synkronisera foton och videor från Google-foton till Google Drive.

  1. Gå till din dator drive.google.com.
  2. Klicka på Inställningar högst upp till vänster inställningar.
  3. Sätta på Skapa en Google Photos-mapp.
  4. Klicka Klar.

Vad händer när du ändrar eller tar bort ett foto

Om du synkroniserar Google Foto och Google Drive kan du lära dig hur förändringar påverkar dina foton eller videor på båda platserna.

När du gör en ändring i Google Foto

  • Radera ett foto: fotot raderas också från Google Drive.
  • Redigera en Bild: ändringar visas inte på Google Drive.

När du gör en ändring i Google Drive

  • Ta bort objekt från mappen "Google Foto": de kommer att tas bort från ditt Google Photos-bibliotek. Notera: om fotot finns i ett Google Foto-album kommer det att finnas kvar i albumet.
  • Flytta foton från mappen "Google Foto" till en annan mapp och radera dem: de raderas också i Google Foto.
  • Ta bort mappar, inklusive mappen "Google Foto": foton och videor i dessa mappar finns kvar i Google Foto. Detta för att undvika att radera alla dina foton och videoklipp av misstag.

referens: Se foton och videor med Google Foton och Google Drive

Lämna en kommentar