Om jag tar bort meddelanden och foton från min iMessage, är de borta för alltid eller inte?

Om du säkerhetskopierade din iPhone till molnet eller via ITunes kommer den att säkerhetskopieras.

Nu har Apple också servrar som lagrar alla iMessages. Så även om du tar bort dina meddelanden på din telefon kommer Apple fortfarande att ha dem på sina servrar. SMS-meddelandena säkerhetskopieras via din telefonleverantör.

Lämna en kommentar