Om tidsresor inte är möjliga än vad är fotografering?

Jag har två argument för det. Jag är elev i tionde klass. Nyligen testade jag och plötsligt mitt i tidningen fick jag en uppenbarelse. Vi kan alla resa mot det förflutna. Vi kan leva vårt förflutna igen. I minnen. Det är som en filmrulle som spelar i vårt huvud, vi kan vända den, spola framåt eller till och med pausa den. Endast vi kan inte ändra det.

För det andra har jag nyligen läst verk av Michio Kaku, den kända fysikern, och hans idéer om tidsresor är verkligen tankar. Du kan utföra ett enkelt experiment för att faktiskt resa i tid. Kontrollera din klocka just nu. Det är 10.45. Gå en promenad, och efter att ha nått ett visst avstånd, kolla klockan igen. Klockan är 11. Du, har framgångsrikt rest i tid! Omedvetet är vi alla resenärer i tid. Därför tror jag att rätt fras är tidshopp.

Lämna en kommentar