På Facebook, hur slutar jag se inlägg som säger ”Min vän A var taggad på ett foto” på min tidslinje?

Du måste ändra några av sakerna i profilinställningarna.
Du kan justera vilken typ av aviseringar du får, ställa in taggningsalternativ, vem som kan se saker på din profil, vem som kan kontakta dig och alla möjliga smidiga saker som både skyddar dig och eliminerar oönskad kontakt (och den besvärliga aviseringen som kommer till dig) LOL

Profilinställningar kan nås genom att klicka på den lilla nedåtpilen på FB-fältet, tio väljer Inställningar.

Lycka!
Hoppas detta hjälper.

Lämna en kommentar