Paypal kräver ett fotografi av mitt personnummer. Kommer det att accepteras om jag suddar ut vissa siffror?

Paypal kräver ett fotografi av mitt personnummer. Kommer det att accepteras om jag suddar ut vissa siffror?

Nej, de behöver ditt personnummer för att skicka dig ett federalt formulär om hur mycket pengar du tog in på försäljningen. De är skyldiga att göra detta enligt lag. Om du gör en del av siffrorna svart kommer de eventuellt att stänga ditt konto. Om de ber dig att skicka ett foto av ditt SS-nummer kommer de INTE att be dig att skicka det via din vanliga e-post. De har ett mycket säkert sätt att låta dig skicka det till dem. Skicka inte det om du inte har en kundtjänstperson på linjen. Jag skickade in mig ... Inga problem.

Det är privat information och OM DU ger dem numret kommer de att hålla det privat. Jag skulle inte oroa mig för att de skulle skicka ett skatteformulär till dig. Att tjäna pengar många gånger hjälper dig att skatta om du befinner dig i en tillräckligt låg skatteklass. Du kommer att vara berättigad till en intjänad kredit. Om du säljer tillräckligt bör du få tillbaka pengar. Om du inte tjänar så mycket kan du betala din stat och skattemyndigheten när du registrerar skatt.

Glöm inte att när du fyller i dina formulär att du också kommer att få AFFÄRSUTGIFTER> Varvtoppar, skrivare, programvara, bensinkörning för att hämta saker och till USPS, etc. Många gånger kommer du inte att göra mycket på papper. Jag vet inte vad gränsen är men du kan också tjäna pengar och det kan INTE påverka din sociala trygghet.

Lämna en kommentar