Så här återställer du raderade foton från en Samsung Galaxy S8

Med hjälp av denna Samsung Data Recovery kan du enkelt återställa raderade / förlorade data inklusive foton, videor, textmeddelanden, kontakter och andra från vilken Samsung-enhet som helst.

Men för några dagar sedan raderade jag av misstag några foton och videor, inklusive bilder av Pekings landskap, och jag raderade också av misstag några kända filmer och olika program. Jag kände mig mycket orolig och kollapsade. Igår ber jag Tom om hjälp. Tom rekommenderar en programvara som heter Android Data Recovery för mig sa han att det kan återställa raderade mina data som foton och videor. Efter ett tag återställer jag mina borttagna foton och videor från min Samsung S8 med Android Data Recovery. Så jag bestämmer mig för att rekommendera det till dig.

Metod för att Återställ borttagna foton från Samsung Galaxy S8:

Steg 1. installera Android Data Recovery

För det första bör du installera Android Data Recovery på din dator.

Steg 2. Anslut din Samsung S8

Först bör du köra Android Data Recovery. Sedan kan du använda telefonens USB-kabel för att ansluta Samsung S8 till din dator. Android Data Recovery kommer automatiskt att skilja din Samsung S8.

Obs! Se till att du har aktiverat USB-felsökning på din Samsung S8

under anslutningsprocessen.

Steg 3. Välj filtyper

När din dator har identifierats för dig Samsung S8 kan du se din Samsung S8. För närvarande kan du välja vilken typ av filer du vill återställa. Du kan välja filtyp för foton och filmer. Sedan kan du klicka på "Nästa" för att fortsätta.

Steg 4. Välj läge

Nu kan du välja ett läge som "Standardläge" eller "Avancerat läge". Om du använder programvaran första gången kan du välja "Standardläge" eftersom det blir snabbare. Men om du inte kan använda "Standard Mode" kan du prova "Advanced Mode". När du är klar med ditt valda kan du komma in i nästa steg.

Steg 5. Förhandsgranska och återställ

I det här steget kan du förhandsgranska dina förlorade foton och vedios. Efter förhandsgranskning kan du välja de data som du vill återställa, till exempel dina förlorade foton och vedios. När du är klar med valet kan du klicka på "Återställ" för att återställa dina raderade foton och vedios.

Lämna en kommentar